Zit je met twijfels over je job? Zoek je meer plezier of voldoening in je werk? Wil je graag uitzoeken wat je écht goed kan en wil doen, en in welke werkomgeving je het beste past?

Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou. Tijdens de sessies staan we stil bij je talenten, wat je energie geeft, je belangrijk vindt en je graag wil doen of veranderen. We dromen groot, om het daarna in een realistisch actieplan om te zetten.

De coachings vinden plaats in en rond de oude boswachterswoning aan de rand van het Hallerbos. Je vindt er een andere aanpak dan de klassieke gespreksruimte tussen 4 muren. Aangezien creativiteit en ondernemingszin worden gestimuleerd in de natuur, vormt het Hallerbos de ideale setting om stil te staan bij je loopbaan. Ik werk, afhankelijk van je voorkeur, binnen en buiten. Binnen werk ik graag met creatieve methodieken, buiten met ervaringsgerichte werkvormen in de natuur. Want door te doen en te ervaren, blijven inzichten beter plakken.

Door de begeleiding leer je jezelf beter kennen en kan je sterkere keuzes maken in de toekomst.

Voor loopbaanbegeleiding kan je gebruik maken van de loopbaancheques. Loopbaancheque 1 is goed voor 4 uur coaching. Loopbaancheque 2 voor 3 uur. Je investeert zelf een bedrag van 45 euro per loopbaancheque of € 11,25/uur (cheque 1) en € 15/uur (cheque 2).